meditation yoga

Jag är grundaren till NYG Studio.

Drömmen om att jobba med träning, hälsa och stillhet har funnits länge. 2020 började äntligen pusselbitarna falla på plats och resan fram tills idag har varit spännande. Nu är drömmen verklighet och jag får jobba med det som är min största passion.

Jag är uppvuxen i Oviken, så Jämtland har alltid haft en speciell plats i mitt hjärta. Sedan 2006 har jag varit sjuksköterska och 2009 blev jag specialistsjuksköterska (barn och ungdom) och inom det området har jag arbetat sedan dess. Att följa familjer och det som är livets början är verkligen en ynnest. Efter 11 år på vift kände jag 2020 att jag ville komma hem till Jämtland igen. Det sägs att det är en mening med mycket som händer i livet och just det här var oväntat men så rätt.

Idag driver jag NYG Studio genom att både vara ute hos olika företag men också hos privatpersoner. Jag inledde med en egen studio i Myrviken som en heltidsverksamhet med 16 klasser/veckan men nu håller jag istället klasser på t ex Frösö Park, Side industrihus och Lyckolabbet.

Mina utbildningar: 200 h Vinyasa yogalärarutbildning, Barnyoga, Klangmeditation, Reiki steg I samt Mindfulness instruktör steg 1.

Sigrid Behm

En klass - Vad kan du förvänta dig?

Att komma till en klass ska alltid kännas välkomnande och vara öppet för alla. Oavsett ålder, dina tidigare erfarenheter eller nuvarande mål så hoppas jag att du ska hitta din plats och dina favoritklasser.

Har du en idé, ett förbättringsförslag eller vill undervisa med mig så hör gärna av dig. Jag vill skapa en dynamisk verksamhet i samverkan med andra. NYG Studio ska finnas till för dig!

Varför namnet NYG?

Alla drömmar börjar ju någonstans och en av de första visuella idéerna jag fick, var med det magiska norrskenet i bakgrunden. Jag var på den tiden inspirerad av många engelsktalande yogis så det blev Northern light. Yogan är en stor del av mitt liv och så är jag ju tjej (girl), så min allra första namnidé var Northern Yoga Girl. Sen insåg jag att det inte är ett så bra namn på själva företaget men i jakt på loggor så fick jag ofta upp förkortningen NYG. Av någon anledning fastnade det, så namnet kom för att stanna.

Följ oss

Godkänd för F-skatt

Copyright © Alla rättigheter förbehållna